EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.7. - To 19.8.2021  /  Suvilahti  /  Helsinki

Suvilahden kesäteatteri: The Punch Up! Resistance and Glitter

Suvilahden kesäteatteri: The Punch Up! Resistance and Glitter Liput

The Punch Up! Resistance and Glitter (ENG)

Punch Up! on ainutlaatuinen klubikonsepti, joka tempaa esiintyjät ja katsojat mukaan yllättävään, ajatuksia herättävään, levottoman ja herkullisen queer-karnevaaliin.

Punch Up! on enemmän kuin klubi;
Yhden illan ajan se on sinun perheesi.”

Hurja varietee täynnä drag-taidetta, stand-up -komiikkaa, räppiä, burleskia ja mitä tahansa tarpeeksi queeriä, joka ilahduttaa, raivostuttaa ja innostaa.


Punch Upin ovat tuottaneet Mira Eskelinen, James Lórien MacDonald ja Juuso Kekkonen, jotka myös esiintyvät jokaisena iltana. Heidän lisäkseen lavalle nousee 3-4 paikallista ja kansainvälistä vierailijaa. Punch Up! syntyi Mad House Helsingissä vuonna 2018. Nykyään Punch Up! -iltoja järjestetään säännöllisesti Korjaamolla Helsingissä sekä Porissa ja Tampereella. Punch Up! teki yhteistyötä YLE Kioskin kanssa vuonna 2019.

Vuonna 2021 Teatterikeskus myönsi Punch Up!:ille Vuoden teatteriteko -palkinnon.

cirko.fi


Ikäraja: K-18

Ovet avataan tunti ennen esitystä.

Esityksen kesto 1 h 40min.


Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot