EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11–19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Lö 3.7. - To 19.8.2021  /  Södervik  /  Helsingfors

Suvilahden kesäteatteri: The Punch Up! Resistance and Glitter

Suvilahden kesäteatteri: The Punch Up! Resistance and Glitter Biljetter

PUNCH UP! – RESISTANCE AND GLITTER

“PUNCH UP! ÄR ETT UNIKT CLUBKONCEPT, SOM BJUDER PÅ EN ÖVERRASKANDE, TANKEVÄCKANDE, RASTLÖS, LÄCKER QUEER- KARNEVAL BÅDE FÖR SIN PUBLIK OCH UPPTRÄDARNA.”

“PUNCH UP! ÄR MERA ÄN EN CLUB; FÖR EN KVÄLL ÄR DEN DIN FAMILJ.”

EN HÄFTIG VARIETÉSHOW FYLLD MED DRAG, STAND-UP KOMEDI, RAP, BURLESK OCH ALLT ANNAT TILLRÄCKLIGT QUEER SOM GLÄDJER, FÖRARGAR OCH INSPIRERAR.

Showen är producerad av MIRA ESKELINEN, JAMES LÓRIEN MACDONALD, och JUUSO KEKKONEN, som också uppträder på varje show och får sällskap av en ombytlig lista med 3-4 lokala artister. Punch Up! startade år 2018 i Mad House Helsinki och har blivit en återkommande akt i Korjaamo, Helsingfors, så väl som i Björneborg och Tammerfors och samarbetade med YLE Kioski år 2019.

År 2021 fick Punch Up! Teatercentrumets pris Vuoden teatteriteko.

cirko.fi


Åldersgräns: 18+

Dörrar öppnar 1 timme innan föreställningen.

Längd 1 h 40min.

Ifall det är evenemang- eller restaurangbegränsningar i kraft under evenemanget, kan det frågas efter coronaintyg vid evenemanget. Se mer om våra leveransvillkor: https://www.tiketti.fi/sv/info/leveransvillkor