EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.2.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Pistones 10 year anniversary: The Pistones, Hunters

The Pistones 10 year anniversary: The Pistones, Hunters Liput

Uuden vuosikymmenen ensimmäinen helmikuu käynnistyy veretseisauttavilla Punk'n'Roll -bileillä, kun helsinkiläisen punk- ja rosorockin eliittibändeihin jo vuosien ajan lukeutunut The Pistones täyttää 10 vuotta ja juhlistaa merkkipaalua soittamalla juhlakeikan Bar Loosessa.


The Pistones on ollut uransa alusta asti eräänlainen Helsinki-punkin all stars -kentällinen, sillä sen jäsenet ovat vaikuttaneet jo 90-luvulta asti toinen toistaan kovemmissa bändeissä, kuten The Heartburns, Nazi Death Camp, Häiriköt, Stranded, Lehtivihreät ja Nollaseiska. Tästä johtuen nimi The Pistones on ollut aina takuuvarma laadun tae, oli kysymys sitten keikoista tai levytyksistä.

Yhtyeen olemassaoloon nähden The Pistonesin julkaisukatalogi melko lyhyt, mutta sitäkin laadukkaampi. Bändi on julkaissut viimeisen kymmenen vuoden aikana yhden pitkäsoiton Eyes Over The City (2013) ja muutaman seiskatuumaisen, joita kaikikkia yhdistää se, että niiltä ei juuri täytebiisejä löydy. Kappaleet ovat olleet alusta asti täynnä melodisia koukkuja ja tyylitajuista soittoa, josta bändi onkin saanut lempinimen kaljupäisten ja ruutupaitaisten miesten Hanoi Rocks.

Kotimaisten keikkalavojen lisäksi The Pistones on niittänyt mainetta jonkun verran myös ulkomailla ja yhtye on ollut tuttu näky mm. Tukholman Punk Rock Weekendissä, jossa se on ollut jakamassa lavaa mm. sellaisten legendojen kuin Cock Sparrer ja GBH kanssa.

Hienon illan tulee avaan toinen yhtä takuuvarma helsikiläisbändi Hunters. Stadilaisen katurockin päälipunkantajana lähes koko viime vuosikymmenen toiminut yhtye on pitänyt viime aikoina hyvin matalaa profiilia ja moni onkin onkin ihmetellyt onko kyseistä yhtyettä enää olemassakaan. Huolet Huntersin hajoamisesta ovat olleet kuitenkin turhia ja fanien pitkä odotus palkitaan, kun yhtye nousee lavalle ensimmäisen kerran kesän 2018 jälkeen laajennetulla spesiaalikokoonpanolla.

Keikkojen jälkeen ilta jatkuu Bar Loosen legendaarisella Tennarit tulessa -diskolla, jossa levyvalinnoista vastaa tuttuun tapaan DJ JOHN WAYNE.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 1.2.2020 21:00.