EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.10.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Pistones 10 v. juhlakeikka, Häiriköt

The Pistones 10 v. juhlakeikka, Häiriköt Liput

Illan pääesiintyjänä lavalle nousee The Pistones, joka juhlistaa 10-vuotista uraansa. Juhlakeikan piti alunperin tapahtua jo 2019, mutta äkillisen sairaustapauksen ja myöhemmin koronan vuoksi sitä jouduttiin siirtämään. The Pistones on koko kymmenvuotisen uransa ajan tunnettu erittäin laadukkaana yhtyeenä, jonka keikat, julkaisut ja soittotaito ovat olleet aina täyttä priimaa. Yhtye on julkaissut uransa varrella yhden pitkäsoiton Eyes Over The City (2013) sekä muutamia seiskatuumaisia, joista viimeisin You Are The One näki päivänvalon vuonna 2017.

Loistavien levytysten lisäksi The Pistones toimii myös livenä, ja kotimaisten lavojen lisäksi yhtye on keikkaillut jonkun verran myös ulkomailla ja päässyt lämmittelemään mm. legendaarista Cock Sparreria. Haastavien aikojen takia bändiä ei ole nähty Helsingissä keikalla pitkään aikaan, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla tsekkaamaan elävänä yksi kotimaisen punkrockin parhaimmista bändeistä!

Illan avaa bändi, joka ei esittelyjä juuri kaipaa. Suomalaisen ramopunkin siirtolohkare Häiriköt julkaisi vuoden alussa kuudennen pitkäsoittonsa Sama tuli, ja keikalla tullaan kuulemaan materiaalia myös uudelta levyltä.


www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Ovet klo 19:30.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 22.10.2021 19:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot