EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 15.11.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Ones To Watch in 2023 Pt. 3: Indistinct, Rioghan, Endless Exam

The Ones To Watch in 2023 Pt. 3: Indistinct, Rioghan, Endless Exam Liput

Ginger Vine Management presents: The Ones To Watch in 2023 Pt. 3: Indistinct, Rioghan, Endless Exam

Pressure Points on joutunut perumaan esiintymisensä, tilalla esiintyy Endless Exam.

Tämän vuoden viimeinen OTW-ilta järjestetään keskiviikkona 15.11. perinteiseen tapaan On The Rocksissa. Tällä kertaa vajotaan marraskuun synkkenevien iltojen merkeissä progressiivisen musiikin aivonystyröitä nyrjäyttäviin syövereihin. Tänä syksynä OTW-iltojen tukijana toimii Elävän musiikin säätiö.

Illassa esiintyy laulaja-runoilija Rioghan Darcyn runojen ja lyyrikoiden ympärille muodostunut Rioghan, joka ammentaa inspiraatiota musiikilleen syvältä goottimusiikin ja progressiivisen metallin mullasta, ja yhtyeen musiikki onkin ilahduttavan monipuolista. Yhtyeen ensimmäiset julkaisut keräsivät laajalti huomiota ulkomaita myöten, ja tänä iltana Rioghan nähdään livenä ensimmäistä kertaa. Lavalle nousee myös modernin progressiivisen metallin mielenkiintoisimpiin nousijoihin kiistatta kuuluva Indistinct, jonka musiikki on omaleimainen sekoitus dissonoivaa matikkametallia, häpeilemättömiä synasovituksia ja 00-luvun rockia. 

Illan avaa progressiivinen metalliyhtye Endless Exam.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.