EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14.9.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

The OhNos, Bad Dog

The OhNos, Bad Dog Liput

Vuonna 2014 perustettu The OhNos iskee kuin miljoona volttia! Yhtyeen musiikki on väkevä sekoitus 60-luvun garagea, 70-luvun punkrockia ja 90-luvun indietä koukuttavia pop-elementtejä unohtamatta. The OhNosin vuosi sitten julkaistu Waving from Hades -pitkäsoitto on kerännyt suurta kiitosta alan medioissa ja bändi tunnetaan verevistä live-keikoistaan.

The OhNos on kiertänyt Eurooppaa mm. sellaisten skenesuuruuksien kuin The Garden, 24/7 Diva Heaven, Duncan Reid & the Big Heads ja Satanic Surfersin kanssa.

Keikkaillan avaa tuore helsinkiläinen action rock-yhtye Bad Dog, joka tunnetaan räjähtävästä tunnelmasta sekä mukaansatempaavista melodioista!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 15 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]