EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.9.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Ocean (DE), LLNN (DK), Playgrounded

The Ocean (DE), LLNN (DK), Playgrounded Liput

THE OCEAN, LLNN JA PLAYGROUNDED HELSINKIIN SYYSKUUSSA

Modernin metallin parissa operoiva The Ocean saapuu Suomeen syksyllä. Saksalaisyhtyeen lisäksi Helsingin On The Rocksissa lauantaina 17. syyskuuta toteutuvalla keikalla nähdään myös elokuvallisen raskaasti tunnelmoivat LLNN sekä Playgrounded. Lipunmyynti on käynnissä Tiketissä.

Musiikissaan post-rockin, progemetallin ja kokeellisen hardcoren raja-aitoja kaatava The Ocean on niittänyt mainetta armottoman kovana live-esiintyjänä Euroopan suurimmilla festivaaleilla kuten Hellfest, Roskilde ja Roadburn sekä kiertänyt ympäri maailmaa muun muassa Opethin, Mastodonin, Cult Of Lunan , Anatheman, Devin Townsendin ja The Dillinger Escape Planin kanssa. Lähes 20 vuotta toimineen yhtyeen pyörittämä Pelagic Records on noussut yhdeksi genrensä merkittävimmistä levy-yhtiöistä, jonka kautta julkaistu tuorein pitkäsoitto ”Phanerozoic II” (2020) kohosi Saksan virallisen albumilistan kärkikymmenikköön.

Tanskalaisyhtye LLNN ammentaa inspiraatiota dystooppisten scifi- ja kauhuelokuvien sekä -pelien soundtrackien äänimaailmasta. Muun muassa John Carpenterin, Vangeliksen ja Stanley Kubrickin esikuvakseen nimennyt yhtye julkaisi viimeisimmän albuminsa ”Unmaker” vuonna 2021. Hollantilainen Playgrounded puolestaan tunnetaan synkän melankolisesta ilmaisustaan, jonka progressiivisen metallin ja elektronisen soundin sävyttämä kakkosalbumi ”The death of Death” ilmestyi kuluvan vuoden maaliskuussa keräten ylistystä kautta maailman.

THE OCEAN (DE)
+ LLNN (DK)
+ PLAYGROUNDED (NL/GR)
La 17.9.2022 Helsinki, On The Rocks

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 17.9.2022 20:00.