EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.11.2021  /  Olympia  /  Tampere

The Nomads (SWE)

The Nomads (SWE) Liput

Ruotsalainen garage punk -yhtye The Nomads keikalle Suomeen marraskuussa

Jo vuonna 1981 perustettu The Nomads saapuu Suomeen! Villeistä livekeikoistaan tunnettu ruotsalainen garage punk -yhtye juhlii tänä vuonna 40-vuotista uraansa ja saapuu sen kunniaksi rakkaaseen naapurimaahansa.

Tukholmalaisyhtyeen muodostavat Hans Östlund, Nick Vahlberg, Joakim Tärnström, ja Ed Johnson, joista kaksi ensimmäistä on bändin alkuperäisjäseniä. The Nomads kiersi Eurooppaa ensimmäisen kerran jo vuonna 1984 ja on sittemmin toiminut vaikuttimena muun muassa suursuosiota saavuttaneille maanmiehilleen The Hivesille, The Hellacoptersille ja Backyard Babiesille. Vaikka The Nomads itse ei koskaan kavunnutkaan vastaaviin levynmyyntisaavutuksiin kuin myöhemmän sukupolven edustajat, bändi on sitkeästi pitänyt yllä tasaista suosiota etenkin vauhdikkaiden live-esiintymistensä myötä. The Nomadsin asema ja edelläkävijyys on myös hyvin tiedossa etenkin Ruotsin muusikkopiireissä, ja yhtye saikin vuonna 2003 kunnian ottaa vastaan tribuuttilevyn 20 Years Too Soon – A Tribute To The Nomads, jolla bändin kappaleita esittävät muun muassa juurikin The Hellacopters, Backyard Babies ja bob hund.

Garagesoundillaan genren varsinaista kulta-aikaa reippaasti edellä ollut The Nomads on julkaissut uransa aikana yhteensä yli 20 studio-, live- ja kokoelmalevyä. Viimeisin pitkäsoitto Solna julkaistiin vuonna 2012, ja nelikon viimeisin esiintyminen Suomessa nähtiinkin sen tiimoilta niin ikään samana vuonna.

Facebook
www.thenomads.se

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Myynti loppuu 20.11.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot