EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 17.10.2019  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

The Necks (AU), Tapani Rinne

The Necks (AU), Tapani Rinne Liput

IMPROVISOIDUN JAZZIN KULTTITRIO THE NECKS SAAPUU SUOMEEN SYKSYLLÄ

Ylistetty ja palkittu australialainen jazz-trio The Necks esiintyy Suomessa lokakuussa. Improvisoitua instrumentaalimusiikkia esittävä yhtye konsertoi Helsingin Temppelinaukion kirkossa torstaina 17. lokakuuta.

Populaarimusiikin rajoja venyttänyt ja rikkonut The Necks on yli kolme vuosikymmentä kattaneen uransa aikana julkaissut 20 albumia ja noussut yhdeksi aikamme kehutuimmista ja ihailluimmista yhtyeistä. Jazzista, minimalistisesta klassisesta musiikista sekä krautrockistakin innoittunut kulttiyhtye on työskennellyt muun muassa Brian Enon, Karl Hyden, Ilan Volkovin sekä lukuisien sinfoniaorkestereiden kanssa. Lähivuosina The Necks on myös tehnyt yhteistyötä Swansin keulahahmo Michael Giran kanssa tulevan Swans-albumin tiimoilta.

Pääosin akustisella pianolla, pystybassolla ja rummuilla transsinomaisia äänikollaaseja loihtiva The Necks on ansioitunut etenkin henkeäsalpaavana live-yhtyeenä.  "Maailman parhaaksi trioksi" kuvaillun yhtyeen konsertit koostuvat usein muutamasta miltei tunnin mittaisesta kappaleesta, jotka alkavat minimalistisista teemoista. Askeettisista elementeistä syntyvät kappaleet rakentuvat tilan akustiikan ja soittajien tunnetilojen mukaan, kasvaen vaivihkaa päätähuimaaviksi eepoksiksi.

Illaan avaa Tapani Rinne.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 € mikäli jäljellä.

Ostorajoitus 8 lippua / asiakas.

Numeroimattomat istumapaikat.