EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.8.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Milestones, The Wyman Family, Juniper Inc.

The Milestones, The Wyman Family, Juniper Inc. Liput

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisen kovaa ajoa, ja sitä on nyt tarjolla kolmen bändin voimin On The Rocksissa lauantaina 15.8.2020

The Milestones

The Milestones, est. 1994. Tämä orkesteri lyö pöytään monumentaalista, mutta silti tarttuvaa klassista rockia kahden kitaran ristitulella ja letkeän tiukalla groovella maustettuna, tietenkään unohtamatta maailmanluokan laulusolistia. Bändi on ehtinyt kerätä jo yli neljännesvuosisadan kestäneen uransa ajan rutkasti maileja mittariin ja se näkyy & kuuluu!!!

The Wyman Family

The Wyman Family on vuonna 2012 perustettu helsinkiläinen rockbändi. Soittajien historiasta löytyvistä orkestereista mainittakoon esimerkiksi The Flaming Sideburns, 45 Degree Woman ja ympäri maailmaa kiertänyt kalifornialainen Bigelf. Musiikilliset vaikutteet ulottuvat Rollareiden ja Zeppelinin viitoittamasta klassisesta brittirockista etelän boogien ja bluesin kautta 60-lukulaiseen psykedeeliseen maalailuun.

Juniper Inc.

Juniper Inc. on vuonna 2013 Helsingissä perustettu katujyrä, jonka käynnistyessä tyrät rytkyy ja aitaa lakoaa. Musiikilliset juuret löytyvät syvältä rockista, maanläheisestä rytmibluesista ja jytäisästä boogiemeiningistä. Asiansa Juniper Inc. tuo yksiselitteisesti esille tiukassa livepaketissaan, jonka jälkeen hilipatihippaa-touhut unohtuu kummasti.

Kaikkeen jo mainittuun kummallisesti liittyen, alkuillan ja bändien väliaikamusan loihtii ilmoille mystinen Mr. Snuffy Downhill.

Oil up your engines and get ready, real Rock'n'roll never goes out of style!!!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 15.8.2020 20:00.