EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 10.8.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Milestones, National Nightmare

The Milestones, National Nightmare Liput

Ladataan…

The Milestones & National Nightmare On The Rocksissa lauantaina 10.8.2019

Liput: 10/12€
OTR-kortilla: 8/10€
Ovet: 20:00

Showtime:
National Nightmare - 21:00
The Milestones - 22:00

Nyt rokataan uudistetun On The Rocksin lauteet tulikuumiksi ja pistetään kaikkien aikojen bileet pystyyn! Uudet albumit julkaisseet The Milestones ja National Nightmare ovat ensimmäistä kertaa yhteiskeikalla, josta ei tule puuttumaan sähköä tai kipinää.

The Milestonesin maaliskuun levyjulkkari keikka oli loppuunmyyty, joten liput kannattaa varmistaa ennakkoon heti. Uusi albumi Beautiful Light on saanut osakseen ylistävää suitsutusta ja huomiota, kuten myös National Nightmaren viime vuonna julkaistu Sangre Salvaje. NN sai kunnian lämmitellä edellistä Richie Blackmore's Rainbow loppuunmyytyä Hartwall Arenan keikkaa ja samalla areenalla myös The Milestones on ollut viihdyttämässä kansaa Deep Purplen kanssa.

Tällaisia iltoja, jossa kaksi Suomen kovatasoisinta rykmenttiä tarjoilee täydellisen kattauksen aitoa perinteisen rockin tulitusta sekä sulosäveliä, ei voi missään nimessä missata.

"Väitänpä, että yksikään toinen suomalaisbändi ei tee näin tyylikkään lunkia meininkiä, jossa on vahvana perusraaka-aineena klassinen rock ja mausteina sekä etelää että hippusellinen bluesrockin sävyjä. Suuren maailman tarjontaakin saa käydä läpi tiheällä kammalla." -The Milestones, Beautiful Light - 4,5 / 5 (Inferno 2/2019)

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.