EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.12.2021  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Hyperlauantai: The Meänland, Yoki

Hyperlauantai: The Meänland, Yoki Liput

Hyperlauantai rantautuu Hämeenlinnaan!

Iltaa tähdittää kansan rakastama The Meänland, jonka Suiston keikkaa on jouduttu siirtämään rajoituksien vuoksi 2020. The Meänlandia lämmittelee kovassa nosteessa oleva Oululainen Yoki -yhtye, joka nähtiin mm. QStockin ja Koiteli-Elää festivaalien lavalla kesällä.

The Meänland:

The Meänland luo enimmäkseen suomen ja meänkielistä folk reggae takatahtipoljentoa , jonka ainutlaatuisuus syntyy oivaltavista sanoituksista, rennosta rytmistä ja tinkimättömästä musikaalisuudesta. The Meänlandin esikoissingle “Sole mikhään ” ylsi Suomen Spotifyn viraalilistan toiselle sijalle ja yhteensä kappaleita on toistettu miljoonia kertoja. Yhtye on niittänyt mainetta oli 10 vuoden urallaan niin Suomessa , kuin Pohjoismaissa.

Viimeaikoina keikat on myyty loppuun lähes poikkeuksetta, joten saavuthan hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi keikalle!
The Meänland takaa unohtumattoman show”n ja keikoilla onkin totuttu hauskanpidon ja yleisön laulatuksen lisäksi näkemään myös yllätysesiintyjiä!

Yoki:

Yoki on suomalainen pop-/rock-yhtye Oulusta, joka perustettiin vuonna 2018. Yhtyeen kappaleet on rakennettu lauluntekijä Elisa Koivupuron tarinoiden ympärille.

Bändin dynamiikka yhdistettynä arkaluontoiseen ja voimakkaaseen tulkintaan vie paatuneimmankin kuuntelijan mukanaan. Yokin vahva ja tunnistettava soundi perustuu Elisa Koivupuron herkkään, mutta voimakkaaseen tulkintaan unohtamatta vahvoja kitaralinjoja. Yhtyeellä on erityinen kyky muuntautua tekstin ja tarinan edellyttämään maisemaan säilyttäen samalla oman vahvan tunnistettavan sointinsa.

Yoki on yksi lupaavimmista valtavirran yhtyeistä Pohjois-Suomesta, joka nähdään tänä kesänä mm. QStockissa, Koiteli Elää -festivaaleilla ja Superwood -festivaaleilla.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Aukiolojajat ilmoitetaan myöhemmin.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 11.12.2021 20:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot