EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.12.2021  /  Rock Bar & Grill 82  /  Kemi

The Meänland

The Meänland Liput

The Meänland luo enimmäkseen suomen ja meänkielistä folk reggae takatahtipoljentoa, jonka ainutlaatuisuus syntyy oivaltavista sanoituksista, rennosta rytmistä ja tinkimättömästä musikaalisuudesta.

The Meänlandin esikoissingle “Sole mikhään” ylsi Suomen Spotifyn viraalilistan toiselle sijalle ja yhteensä kappaleita on toistettu miljoonia kertoja. Yhtye on niittänyt mainetta oli 10 vuoden urallaan niin Suomessa, kuin Pohjoismaissa. Viimeaikoina keikat on myyty loppuun lähes poikkeuksetta, joten saavuthan hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi keikalle! The Meänland takaa unohtumattoman show'n ja keikoilla onkin totuttu hauskanpidon ja yleisön laulatuksen lisäksi näkemään myös yllätysesiintyjiä!

***

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Asiakkaalla pitää olla todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta (max 72 h vanha) tai todistus alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronasta.

Lataathan koronapassin valmiiksi puhelimeesi tai tulostat passista paperiversion ennen ravintolaan saapumista. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan ovella pääsylipun tarkastamisen ohessa. Kiitämme yhteistyöstä!

www.bar82.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 17.12.2021 21:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot