EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.11.2021  /  Club Laboratorio  /  Oulu

The Meänland

The Meänland Liput

Upea The Meänland esiintyy Club Laboratoriossa!

The Meänland luo enimmäkseen suomen ja meänkielistä folk reggae takatahtipoljentoa, jonka ainutlaatuisuus syntyy oivaltavista sanoituksista, rennosta rytmistä ja tinkimättömästä musikaalisuudesta.

The Meänlandin esikoissingle “Sole mikhään ” ylsi Suomen Spotifyn viraalilistan toiselle sijalle ja yhteensä kappaleita on toistettu miljoonia kertoja.

Yhtye on niittänyt mainetta yli 10 vuoden urallaan niin Suomessa, kuin Pohjoismaissa.

Viimeaikoina keikat on myyty loppuun lähes poikkeuksetta, joten saavuthan hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi keikalle!

The Meänland takaa unohtumattoman show”n ja keikoilla onkin totuttu hauskanpidon ja yleisön laulatuksen lisäksi näkemään myös yllätysesiintyjiä!

Facebook

clublaboratorio.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Tapahtuma on esteetön, saattaja ilmaiseksi.

Showtime 22:00

Liput ovelta 15 €, jos jäljellä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Club Laboratorio
Sammonkatu 8, 90570, Oulu