EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.11.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Meänland

The Meänland Liput

Loosen marraskuinen lauantai-ilta tarjoaa enimmäkseen suomen- ja meänkielistä folkreggae- takatahtipoljentoa tarjoilevan The Meänland -yhtyeen, joka on niittänyt mainetta oli 10 vuoden urallaan niin Suomessa kuin muuallakin Pohjoismaissa. The Meänlandin ainutlaatuisuus syntyy oivaltavista sanoituksista, rennosta rytmistä ja tinkimättömästä musikaalisuudesta.

Yhtyeen esikoissingle Sole mikhään ylsi Suomen Spotifyn viraalilistan toiselle sijalle ja yhteensä kappaleita on toistettu miljoonia kertoja. Uuden singlensä Oijoijoi yhtye julkaisi 1.10.2021 ja kappale päätyi heti listojen kärkikahinoihin.

The Meänland takaa unohtumattoman shown ja keikoilla on totuttu hauskanpidon ja yleisön laulatuksen lisäksi näkemään myös yllätysesiintyjiä!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 13.11.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot