EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.8.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Meänland klo 20:00

The Meänland klo 20:00 Liput

Loosessa nähdään elokuussa reggae-meiningistä tunnettu haaparantalaisyhtye The Meänland.

Yhtye perustettiin alkujaan yhtä ainoaa keikkaa varten, mutta keikkapyynnöt veivät yhtyeen mennessään. Maailman ainoa meänkielinen reggaebändi on tunnettu mm. Sole mikhään ja Pajala -kappaleista. Yhtye julkaisi 2019 The Meänland -albumin, jolla fiittaamassa kuullaan mm. Talonpoika Lalli. The Meänlandin mysiikissä liikuthaan vuoron perhään hymuristisissä, henkevissä, kannanottavissa ja puliittisissa tunnelmissa. Viime vuosina bändin keikat ovat myyty lähes poikkeuksetta loppuun ja näin kävi viime lokakuussa bändin ensi visiitillä Loosessakin.

Keikalle on myynnissä erittäin rajallinen määrä lippuja koronan aiheuttamien rajoitusten vuoksi, joten osta omasi ajoissa.

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tilaa helteellä viilentävät hikoilevat tuopit suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 15, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 15.8.2020 19:30.