EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.10.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Meänland

The Meänland Liput

Folk-reggae-bändi The Meänland esittää suomen- ja meänkielistä sekä ruotsinkielistä folkreggaeta. Musiikissa liikutaan vaihtelevasti humoristissa, henkevissä ja kantaaottavissa tunnelmissa. Yhtye keikkailee aktiivisesti Suomessa, mutta myös esimerkiksi muualla Pohjolassa, Ruotsissa ja Norjassa. The Meänlandin esikoissingle Sole mikhään ylsi Suomen Spotifyn viraalilistan toiselle sijalle. Yhteensä The Meänlandin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa jo yli  miljoona kertaa.  

Yhtye työstää levy-yhtiönsä Reggaedogin kanssa parhaillaan syksyllä 2019 julkaistavaa esikoislevyään. Vuosi startattiin humoristissa tunnelmissa Miksen Mie? -sinkun julkaisulla 8.3., Pilkin-biisillä ja videolla 11.4., henkevissä tunnelmissa Juuret-sinkulla 17.5., "Rauhaa päälle maan" Rakastelhaan sinkku 12.7. ja siihen perään musiikkivideo. Tulevalla pitkäsoitolla vierailevat mm. Stepa, Talonpoika Lalli ja Krista Tiitinen.

Meänlantin klossit oon vuesta 2010 pyörihnee päänäns ympäri kairaa ja Suomen Lappia. Nyt oon taas isompaa väkseliä pantu pääle ja on aika vihoin viihmein lähteä etelää myöten oikein levynjulkistamiskiertuheele! Tästä näet millonka olhaan sinun kulmila. Oishan se mukava, ko tulisit pällistelehmään.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.