EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.9.2023  /  Rekolan Kino  /  Vantaa

Remy ry. esittää: The Lovematches, Saltwater Jinx, Creek Road Eleven

Remy ry. esittää: The Lovematches, Saltwater Jinx, Creek Road Eleven Liput

THE LOVEMATCHES - SALTWATER JINX - CREEK ROAD ELEVEN

Americanaa, countrya ja muuta juurevaa musiikkia kolmen esiintyjän voimin Rekolan Kinolla! Soitto soi klo 18.00.

THE LOVEMATCHES

The Lovematches on Sanna Björkmanin ja Pasi Rytkösen vuonna 2018 perustama duo. Musiikkityyli on pohjimmiltaan americanaa, mutta kaksikon käsittelyssä genrerajat saavat hellästi kyytiä.

Vuoden 2021 lopulla Emsalö Music julkaisi Lovematchesin ensimmäisen levyn “Rescue Songs”. Rescue Songsilla ei ole a- ja b-puolta, vaan slow side ja fast side ja tuo kuvastaa hyvin koko

Lovematchesin linjaa: pääpaino on herkistelyssä, mutta iisin pinnan alla on myös rehvakkampi puoli, joka kaivetaan tarvittaessa kazoon ja lusikoiden kera esiin. Lovtsareiden biisien aihemaailma pyörii vahvasti rakkauden ympärillä, rakastavaisilta rakastavaisille. Koska sitähän se kaikki on. Jos tanskalaisten lanseeraama hyggeily olisi musiikkigenre, se kuulostaisi The Lovematchesilta.

Rekolan Kinolla The Lovematches esiintyy nelikkona:

Sanna Björkman - laulu, haitari, kazoo, lusikat

Pasi Rytkönen - laulu, kitara, perkusssiot

Susanna Hallaste - koskettimet

Johan Järf - basso

SALTWATER JINX

Saltwater Jinx tuo lavalle tuhdin palasen americanaa pubirock-höysteillä. Saltwater Jinx soittaa lännenmeininkiä niin että heikompia hirvittää. Eikä laulussakaan ole valittamista. Maantiedossa orkesteri on suvaitsevaisen laaja-alainen: puhtaan americanan lisäksi setissä kuullaan pubirockin kaikuja Brittein saarilta. Riipaisevia tulkintoja saavat mm. Nick Lowen, Jason Isbellin ja Doug Sahmin hilpeimmät sävelmät.

Köpi Kurikka - kitarat ja laulu

Parska Saharinen - kitarat

Vissy Virtanen - basso

Matti Toivonen - rummut ja laulu

CREEK ROAD ELEVEN

Tanakkaa southernilla maustettua melodista country rockia soittava,

lähinnä omiin kappaleisiin keskittyvä viisihenkinen

Helsinki-Järvenpää-Kirkkonummi-akselilta tuleva yhtye on ollut kasassa ja keikkaillut jo vuosia. Creek Road Eleven on julkaissut kaksi albumia, The Long Harvest ja Creek Running Again ja kolmatta aletaan äänittämään syksyllä 2023. Bändi tarjoaa maukkaan keitoksen sekoittaen kantria, bluesia, rockia ja muita roots-lajeja rapakon tuolta puolen.

Toni Ruuska: laulu, kitara

Jyrki Levä: kitara, laulu

Pete Christiansson: basso

Jani Miinala: rummut

Petri Frestadius: koskettimet, laulu

www.remy.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:30
Showtime 18:00

Lippuja myydään myös ovella.