EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Lizards (SP), Rokets, Flophouse Phonics, Sailor Hawkins & The Manoverboard

The Lizards (SP), Rokets, Flophouse Phonics, Sailor Hawkins & The Manoverboard Liput

THE LIZARDS (Spain)

The Lizards on espanjalainen voimatrio, jonka musiikille ominaista on vahvat melodiat ja energinen soundi. Yhtye on soittanut yli kymmenen vuoden ajan kiertueita sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Punkia ja energisestä rock and rollia sekoitteleva yhtye on kiertänyt lavoja mm. Danko Jonesin, Nashville Pussyn, Supersuckersin, Girlschoolin, Peter Pan Speedrockin tai Cavalera Conspiracyn kanssa.

ROKETS

Helsinkiläinen rokkibändi Rokets tunnetaan vauhdikkaista ja sähköisistä keikoistaan. Yhtye on kiertänyt viime vuodet aktiivisesti pitkin Suomea, Ruotsia ja Baltiaa, sekä siinä välissä julkaissut jo loppuunmyydyn Speed & Sound EP:n ja laajalti kansainvälistä kiinnostusta herättäneen Fast Times debyyttialbumin. Ruotsalaisen The Sign Recordsin alaisuudessa joulukuussa 2022 julkaistu toinen pitkäsoitto Break Free on saanut paljon ylistäviä arvioita kansainvälisiltä musiikkimedioilta ja luonut yhtyeelle paljon kysyntää ulkomaille. Kolmatta levyään työstävä Rokets esittelee vuoden -24 keikoilla otteita tulevalta täyspitkältä sekä valikoituja kaahauskappaleita aiemmilta jukaisuilta. Täyslaidallinen ylinopeus-rock'n'rollia tarjolla On The Rocksissa ensimmäistä kertaa sitten vuoden -19!

FLOPHOUSE PHONICS

Flophouse Phonics on helsinkiläinen noin seitsemänhenkinen sirkus, joka on täynnä pyhää buugieta ja hallittua kaaosta. Flopin pojat yhdistävät juurevan rock'n'rollin ja takalistoja liikkeelle manaavan boogierockin tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi. Linkit musiikkiin, musiikkivideoihin, sosiaalisiin medioihin ja kaikkeen muuhun mahdolliseen löytyy sivuiltamme: www.flophousephonics.com

SAILOR HAWKINS & THE MANOVERBOARD

Sailor Hawkins & the Man Overboard on nimihahmon sooloprojekti, yhden miehen matka pöytälaatikkoon jääneiden sävellysten kanssa kodin lämmöstä maailman merille ja takaisin. Herra Hawkins toteuttaa itseään julkisesti joko muiden muusikoiden kanssa tai ihan ”up yours” - yksin, kitaraa harjaten.

Kysyttäessä Sailor Hawkins itse kuvailee materiaaliaan seuraavasti: ”Jos laitat Liam Gallagherin, Tobias Forgen, Jack Sparrown ja Dave Grohlin festaritelttaan juomaan port-viiniä viikoksi ja kuuntelemaan Ed Sheeranin koko tuotannon repeatilta, saatat päästä tilaan jossa näitä lauluja syntyy.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.