EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.8.2018  /  Olympia  /  Tampere

The Living End (AUS) + supports

The Living End (AUS) + supports Liput
Takaisin

Ladataan…

Mavericks Ry ylpeänä esittää Australialainen Punkabilly legenda The Living End ainoalle Suomen keikalle Olympia-kortteliin Tampereelle!

Keikka on osa The Living Endin elokuun Euroopan kiertuetta mikä vie bändin muun muassa Punk Rock Holiday ja Sziget festivaaleille. Viimeisin levy Shift näki päivän valon kaksi vuotta sitten. Keikka on myös bändin ensimmäinen yhdeksään vuoteen Suomessa. The Living End on soittanut kaksi kertaa aikaisemmin Suomessa vuonna 2009 Ruisrockissa ja Tavastialla. Luvassa on siis harvinaista herkkua näillä leveysasteilla. Bändi on ollut alkuvuodesta studiossa, joten voidaan olettaa, että uusia biisejä kuullaan keikka setissä.

Keikan lämppäreinä nähdään jo 1980-luvulta asti toiminut The Butchers, joka sekoittaa sujuvasti musiikissaan rockabilly, psychobillyn kuin garagerockin ja skan. Illan toisena lämppärinä nähdään uudemman aallon edustaja Basementones jonka musiikki nojaa punkkiin ja metalliin. Bändi kuvaa omin sanoin musiikkiaan Punk N Rolliksi.

Keikan järjestää voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Mavericks ry.

https://fi-fi.facebook.com/MavericksAssociation

http://www.thelivingend.com.au/

 

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.