EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 1.10.2020  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

The Lion King Gala

The Lion King Gala Liput

THE LION KING GALA

Liput & info

Vuonna 1994 julkaistun Leijonakuningas-elokuvan musiikki on ehtinyt ihastuttaa jo 25 vuoden ajan niin valkokankaalla kuin lukuisissa musikaalimenestyksissäkin ympäri maailman. Nyt nämä Hans Zimmerin ja Elton Johnin säveltämät klassikot kuullaan ensi syksynä myös livenä Suomessa.The Lion King Gala -konsertti koetaan sinfoniaorkesterin esittämänä Helsingin Kulttuuritalolla 1.10.2020.

Vuonna 1927 perustettu perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karavaev, tuo konserttiin mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on mukana yli sata muusikkoa.

The Lion King Gala -konsertissa kuullaan kaikki tutut Leijonakuningas-hitit aina herkästä "Can you Feel the Love Tonight" -balladista "Hakuna Matata" -hassutteluun. Mukana on myös oleellista elokuvan scoremusiikkia, joka tuo Afrikan savannin keskelle Suomen syksyä. Konsertissa kuullaan myös valikoituja paloja muihin Disney-elokuviin tehdyistä kauneimmista kappaleista sekä afrikkalaisista sävellyksistä. Mukana on muun muassa Tarzan-elokuvasta tuttu Phil Collinsin sävellys "My heart belongs to you".

Disney-klassikkoilta oo osa sarjaa, jossa kuullaan myös Taru Sormusten Herrasta- sekä Hans Zimmer -teemaiset konsertit.

 

www.loudnlive.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 90 min, ei väliaikaa.

Myynti loppuu 1.10.2020 18:00.