EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 4.10.2021  /  Kulttuuritalo  /  Helsinki

The Lion King Gala

The Lion King Gala Liput

 

THE LION KING GALA

Liput & info

Vuonna 1994 julkaistun Leijonakuningas-elokuvan musiikki on ehtinyt ihastuttaa jo 25 vuoden ajan niin valkokankaalla kuin lukuisissa musikaalimenestyksissäkin ympäri maailman. Nyt nämä Hans Zimmerin ja Elton Johnin säveltämät klassikot kuullaan ensi syksynä myös livenä Suomessa.The Lion King Gala -konsertti koetaan sinfoniaorkesterin esittämänä Helsingin Kulttuuritalolla.

Vuonna 1927 perustettu perinteikäs The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus -sinfoniaorkesteri, johtajanaan Yuri Karavaev, tuo konserttiin mukanaan myös kuoron. Kaikkiaan lavalla on mukana yli sata muusikkoa.

The Lion King Gala -konsertissa kuullaan kaikki tutut Leijonakuningas-hitit aina herkästä "Can you Feel the Love Tonight" -balladista "Hakuna Matata" -hassutteluun. Mukana on myös oleellista elokuvan scoremusiikkia, joka tuo Afrikan savannin keskelle Suomen syksyä. Konsertissa kuullaan myös valikoituja paloja muihin Disney-elokuviin tehdyistä kauneimmista kappaleista sekä afrikkalaisista sävellyksistä. Mukana on muun muassa Tarzan-elokuvasta tuttu Phil Collinsin sävellys "My heart belongs to you".

Disney-klassikkoilta oo osa sarjaa, jossa kuullaan myös Taru Sormusten Herrasta- sekä Hans Zimmer -teemaiset konsertit.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 1.10.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 9.11.2020 mennessä.

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan lahjakortin Loud'n Liven tapahtumiin, joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud'n Live tulee julkaisemaan vuodelle 2021 yli 60 uutta konserttia ja tapahtumaa, joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna.

Siirrolla järjestäjä tahtoo ennakoida koronaviruspandemian vaikutuksia, ja siten luoda turvallisen ja mieluisan konserttielämyksen niin yleisölle kuin Suomessa vieraileville esiintyjille.

www.loudnlive.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 90 min, ei väliaikaa.

Myynti loppuu 4.10.2021 18:00.