EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 27.11.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Last Resort (UK), The Pistones, Nuoret Sankarit

The Last Resort (UK), The Pistones, Nuoret Sankarit Liput

Tapahtuma on siirtynyt! Alkuperäiselle päivälle 1.5. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

 

Brittiläisen Oi! -genren legendaarisimpiin nimiin lukeutuva The Last Resort saapuu keikalle Helsingin Bar Looseen perjantaina 1.5.

Kaakkois-Englannin Kentissä vuonna 1980 perustettu yhtye ehti vain reilussa vuodessa määrittelemään genren rajat uusiksi klassikkodebyytillään A Way Of Life - Skinhead Anthems, ennen alkuperäiskokoonpanon hajoamista vuonna 1982. Vuonna 2002 laulaja Roi Pearce elvytti bändin henkiin ja siitä eteenpäin The Last Resort on kiertänyt aktiivisesti ympäri maailmaa ja ollut tuttu näky mm. Euroopan suurimmilla punk-festivaaleilla, kuten Rebellionissa. Yhtye on julkaissut uransa aikana kolme täyspitkää albumia, joista viimeisimpänä vuoden 2013 This Is My England -Skinhead Anthems III.

The Last Resortin lähipiiriin on lukeutunut viime vuosina myös maailman suurimpiin punk-bändeihin lukeutuvan Rancidin legendaarinen kitaristi-laulaja Lars Fredriksen, joka on vieraillut useasti yhtyeen keikoilla sekä ollut mukana studiossa työstämässä bändin tulevaa albumia.

The Last Resort on käynyt esiintymässä Suomessa kerran aikaisemmin vuonna 2017 ja silloin bändi oli erittäin kovassa iskussa, joten odotettavissa on tämän vuoden yksi kovimmista Oi!-keikoista. Tapahtuman lämmittelybändeinä nähdään helsinkiläinen The Pistones sekä joensuulainen Nuoret Sankarit.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 27.11.2020 21:00.