EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 18.12.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Kreoles (ITA), Domination Black

The Kreoles (ITA), Domination Black Liput

The Kreoles on italialaisen tuottajan, säveltäjän ja kitaristin Ivan McSimonin vuonna 2011 perustama rock/metal-bändi. Pitkäaikaisen laulajan Valentina Merlon lähdettyä ryhmästä vuonna 2017, The Kreoles laittoi rivinsä uusiksi ja laulajan paikan otti perustaja-kitaristi McSimon. Tällä musiikin monitoimimiehellä on aiemmin ollut yhteistyöprojekteja mm. Doron, Andre Matosin, Timo Kotipellon, Blaze Bayleyn ja Nick Barkerin kanssa.

Bändin basistiksi saatiin pitkän linjan muusikko ja musiikinopettaja N I c Angileri, jonka loistava ura kattaa lukuisia tunnettuja bändejä kuten Gotthard, Jorn, Tower of Babel, Vomitors ja Vanishing Signs. The Kreolesin rumpuja paukuttaa sveitsiläinen musiikinopettaja ja Hena Habegger's GotthardDrumSchoolin omistaja David Cuomo. Davidin pitkään musiikilliseen uraan kuuluvat sellaiset nimet kuten Claudio Taddei, Drivin 'Mad, Charlie Roe, Vanishing Signs, Shabby Chic, George Merk, Manupia, VanIggio, Theo ja The Notes.

Uudistunut the Kreoles julkaisi vuonna 2019 entistä tuotantoa raskaamman ja täysin uusia soundeja sisältävän levyn Next Stop - The Madness, jossa vierailevana artistina huippunimi; Annihilatorin Jeff Waters lukuisine uskomattomine sooloineen.

 

Domination Black on Kotkassa vuonna 2003 perustettu heavy metal -yhtye, jonka tyyliä kuvastaa musiikillisesti ja ulkomusiikillisesti 1980-luvun thrash metal ja saman aikakauden heavy metal.
Yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa Fearbringer vuonna 2005 ja seuraavan, Dark Legacyn, vuonna 2006. Pari vuotta myöhemmin, vuonna 2008, Domination Black julkaisi vielä EP:n nimeltä Haunting. Sen kappaleessa The House of 1000 Eyes vieraili taustalaulajana Mr. Lordi. Kolmas albumi Dimension: Death julkaistiin vuonna 2012 ja yhtye keikkaili sen tiimoilta Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Virossa sekä Romaniassa.

Domination Black äänittää tällä hetkellä neljättä pitkäsoittoaan, jonka julkaisu ajoittunee vuodelle 2020.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.