EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.10.2024  /  Alakulttuuritila Alimus  /  Helsinki

The Kinky Thing - A Tribute to Kingston Wall: II

The Kinky Thing - A Tribute to Kingston Wall: II Liput

Aikaisemmat keikkansa Helsingissä loppuunmyynyt The Kinky Thing soittaa vielä kertaalleen Kingston Wallin II-levyn kannesta kanteen pe 25.10.2024 Helsingissä Alakulttuuritila Alimuksessa.

The Kinky Thing ei ole mikä tahansa tribuutti, vaan hurmoksellinen kokemus siitä, miltä Kingston Wall on kuulostanut II-levyn aikoihin. Keikoilla on nähtävissä ja kuultavissa mm. yhtyeen alkuperäisen rumpalin Sami Kuoppamäen Kingston Wall -aikainen rumpusetti, autenttiset kitarasoundit sekä lisäksi II-levyn alkuperäisiä raitoja. Tämän lähemmäs et alkuperäistä bändiä pääse vuonna 2024.

2023 syksyn ja talven I-levyn keikat olivat menestys, ja vuonna 2024 yhtyeen keikoilla soitetaankin Kingston Wallin II-levy kannesta kanteen. Yhtye on toistaiseksi myynyt suurimman osan keikoistaan hyvissä ajoin ennakkoon loppuun.

THE KINKY THING:
Lauri Leno: basso ja laulu
Peter Salonen: kitara ja taustalaulu
Erik Nickull: rummut

www.alimus.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumapaikalla veloitetaan eteispalvelumaksu 3,50 €.

---
Esteettömyystiedot: 
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä, ota yhteys etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, ota yhteys etukäteen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Lisätietoa tilan esteettömyydestä voi lukea oheisesta linkistä: https://www.alimus.fi/alakulttuuritila-alimuksen-esteettomyys-ja-saavutettavuustiedot/

Myynti loppuu 25.10.2024 19:00.
Alakulttuuritila Alimus
Pengerkatu 11, 00530, Helsinki