EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 22.8.2024  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

The Jesus and Mary Chain: 40 years

The Jesus and Mary Chain: 40 years Liput

THE JESUS AND THE MARY CHAININ 40-VUOTISJUHLAKIERTUE SUOMEEN ELOKUUSSA

40-vuotista uraansa juhlistava The Jesus and Mary Chain saapuu Suomeen loppukesästä mittavan maailmankiertueensa saattelemana. Vaihtoehtorockin kiistattomiin legendoihin lukeutuva yhtye esiintyy Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella torstaina 22. elokuuta. Kehuja niittäneen Glasgow Eyes -albuminsa juuri julkaisseen yhtyeen keikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Veljesten Jim ja William Reidin luotsaama The Jesus and Mary Chain murtautui yleisön tietoisuuteen vuoden 1984 esikoissinglellään Upside Down, jota seurannut debyyttialbumi Psychocandy (1985) asemoiyhtyeen paikan indierockin ja shoegazen ykkösnimenä. Genrensä merkkipaaluksi nimetty albumi viitoitti suuntaa kokonaiselle sukupolvelle yhtyeitä, kuten Pixies, Dinosaur Jr ja Sonic Youth. Skotlantilaiskokoonpanon surisevilla kitaroilla, kirskuvalla noisella ja pop-koukuilla maustetut klassikkohitit kuten Just Like Honey, April Skies ja Head On kuuluvat vaihtoehtomusiikin kaanoniin. Tuorein, kuluvan vuoden maaliskuussa ilmestynyt Glasgow Eyes jatkaa kunniakkaasti pioneeriyhtyeen kompromissitonta linjaa. Melodioiden, kontrolloidun kaaoksen ja feedbackin kolminaisuuden ytimeen pureutuva albumi äänitettiin Mogwain Castle of Doom -studiolla yhtyeen kotiseuduilla Glasgow’ssa.

Vahvassa liveiskussa olevien veljesten dynamiikka ja lähes telepaattinen yhteys on nähtävissä myös keikoilla, jotka ovat keränneet ylistystä intensiivisestä tunnelmastaan. Edellisen kerran The Jesus and Mary Chain on nähty Suomessa vuoden 2015 Sidewaysissä ja Tavastialla vuonna 2017.

tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 48 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Myynti loppuu 22.8.2024 23:59.