EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.9.2024  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

The Hu (MNG)

The Hu (MNG) Liput

MONGOLIALAISSENSAATIO THE HU KAHDELLE KEIKALLE SUOMEEN SYYSKUUSSA!

Ulan Batorin jämerin vientituote, hunnu rock -yhtye The HU saapuu syyskuussa Suomeen. Mongolian äärettömien arojen ääni, samanistinen kurkkulaulu ja
vuosisatoja vanhat perinnesoittimet soivat metallisin sävelin 5 .päivä syyskuuta Tampereen Pakkahuoneella.

Nopeasti maailmanmaineeseen noussut folk metal -yhtye The HU perustettiin 2016. Yhtyeen jäsenet, Galbadrakh Tsendbaatar, Nyamjantsan Galsanjamts, Enkhsaikhan Batjargal ja Temuulen Naranbaatar, yhdistävät perinteistä mongolialaista musiikkia ja länsimaista rock-musiikkia ainutlaatuisen omaperäisesti, hyödyntäen mongolialaisia perinteisiä soittimia kuten hevosenpääviulu morin khuuria ja tovshuuria sekä moniäänisiä höömei- ja gargyraa -kurkkulaulutyylejä. The HU:n musiikki pohjautuu voimakkaasti mongolikansojen juuriin ja historiaan, ja tämä myös näkyy yhtyeen sanoituksissa ja visuaalisessa ilmeessä.

Jo The Hun ensimmäiset singlet "Yuve Yuve Yu" ja "Wolf Totem" nousivat nopeasti kansainväliseen suosioon, keräten miljoonia katselukertoja YouTube-palvelussa. Mongolialaista soturikulttuuria ja modernia raskasta rockia yhdistellyt niin kriitikkojen kuin yleisönkin kiittelemä esikoisalbumi "The Gereg" julkaistiin 2019. Pitkäsoitto poiki mongolialaisille levytyssopimuksen myös Yhdysvaltoihin ja asemoi yhtyeen kertaheitolla isoisten joukkoon raskaamman musiikin globaalilla musiikkikentällä ja johti useisiin yhteisprojekteihin alan suurten nimien kuten Jacoby Shaddixin (Papa Roach), Lzzy Halen (Halestorm) ja Danny Casen (From Ashes to New) kanssa. 2019 ilmestynyt The HUn uudelleenversiointi Metallica-klassikosta Sad But True sai laajaa huomiota ja kiitosta niin faneilta kuin kriitikoilta, ja jopa Metallica itse otti innolla vastaan The HU:n uuden version ja antoi sille virallisen siunauksensa.

Tuska-festivaalilla 2023 esiintynyt yhtye on kiertänyt laajasti ympäri maailmaa. The HUn ainutlaatuinen lähestymistapa musiikkiin ja kyky yhdistää eri genrejä on tuonut heille tunnustusta sekä musiikkialalla että sen ulkopuolella. Muun muassa Yhdistyneiden kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO on tunnustanut The HUn saavutukset mongolikansan perinteiden tunnettuuden edistämisessä antamalla yhtyeelle arvonimen Artist for Peace, maailman ensimmäisenä metalliyhtyeenä.

Aikataulu:
18:00 Ovet
19:30 TBA
20:30 The Hu

tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

---
VIP-PAKETTI:

The HU: Traditional Mongolian Instrument Workshop + Q&A + Photo

Includes:

● One General Admission Concert Ticket*

● Access To The HU's Pre-Show Instrument Workshop with One Member of the Band**

● Access To The HU's Pre-Show Q&A Session with The HU***

● One Individual Photo Opportunity with The HU

● One Commemorative VIP Laminate & Lanyard****

● Priority Entry into The Venue*****

● Priority Merchandise Shopping

*Ticket location provided at the time of purchase

**One Member of The HU will give a masterclass with their rare & traditional Mongolian instruments. Band member not announced in advance

***All members of The HU present for the Q&A and photo opportunity

****Laminate & lanyard provided on site the night of the event at VIP check-in

*****When and where available

Tarkemmat aikataulut & saapumisohjeet toimitetaan VIP-lipun ostaneille lähempänä tapahtumaa.

VIP-paketeilla ei ole palautusoikeutta eikä niitä voi siirtää toiselle. Tapahtuman peruuntuessa normaalit peruutusehdot pätevät. VIP-paketit ovat nimettyjä ja henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle missään tilanteessa. Pakettiin sisältyvät tavarat jaetaan ostajille tapahtumapaikalla. Pakettiin sisältyvä mahdollinen laminaattipassi on vain muistoesine, eikä oikeuta sellaisenaan sisäänpääsyyn konserttiin tai backstage-alueelle.

Live Nation Finland Oy (”Live Nation”) vastaa konsertista ja sinne hankitusta pääsylipusta kulloinkin voimassa olevien ehtojensa mukaisesti. Live Nation ei sen sijaan itse tuota tarjolla olevien VIP-pakettien konserttiin liittyvää lisäsisältöä eikä siten vaikuta VIP-pakettien hinnoitteluun. Live Nation ei siten vastaa VIP-pakettien sisällöstä, laadusta, toteutuksesta, aikatauluista, hinnoittelusta taikka peruuntumisista tai muusta vastaavasta tapahtumasta missään olosuhteissa. Live Nationin vahingonkorvausvastuun enimmäismäärä rajoittuu aina enintään maksetun pääsylipun hintaan eikä VIP-paketin osuutta korvata Live Nationin toimesta.

VIP-paketin tuottaa Please & Thank You

Ostamalla VIP-paketin alla olevasta palvelusta vakuutan, että olen ymmärtänyt ja hyväksyn yllä olevan Live Nationin vastuuta rajoittavan ehdon.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Myynti loppuu 5.9.2024 18:00.