EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.6.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

The Holy + Pasa

The Holy + Pasa Liput

The Holy ja Pasa yhteiskeikalla CoolHead LIVEn aurinkoisella kesäterassilla 3. kesäkuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

The Holy on helsinkiläinen rockyhtye, jota on kuvailtu rohkeaksi yhdistelmäksi pohjoisen melankoliaa, post-punkia, Springsteenia, Peter Gabrielia ja kraut-vaikutteita. Kaksi rumpalia, kirskuva kitaravetoinen äänivalli ja intensiivinen laulaja luovat The Holylle erityisen soundimaailman Yhtye on alusta asti kerännyt mainetta räjähtävillä livekeikoillaan. Pienistä keikkapaikoista kotimaan isoimmille festareille kasvanut yhtye on kiertänyt viime vuosina aktiivisesti myös Euroopassa.

Illan avaa kotimainen indiepop-yhtye Pasa, joka tunnetaan mm. energisistä live-esiintymisistään. Pasa on 2000-luvun alussa lapsuudenystävien perustama yhtye, joka julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Bändi sai Emma-ehdokkuuden Vuoden tulokas -kategoriassa vuonna 2012. Yhtyeen kolmas albumi “Huominen ei koskaan tiedä” ilmestyi marraskuussa 2021.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 2.6.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.5.2022 mennessä.

***

Aikataulu
18.00 – Ovet
18.45 – Pasa
20.15 – The Holy
Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive