EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.12.2018  /  Olympia  /  Tampere

The Holy, Lac Belot

The Holy, Lac Belot Liput

Ladataan…

The Holy
Vuonna 2016 julkaistu viiden biisin EP, More Escher and Random Notes, laukaisi The Holyn kiertämään klubeja kotimaan lisäksi myös laajalti ympäri Eurooppaa. Suomessa bändi on nähty jo lähestulkoon kaikilla isoilla festivaaleilla ja vuosi 2017 kulminoitui spektaakkelimaiseen esiintymiseen Flow Festivalilla. The Holyn debyyttialbumi "Daughter" ilmestyy syyskuussa 2018.

Levyltä on kuultu maistiaisina jo sinkut "Fanfare III" ja "Land Before Time", jonka video on katsottavissa kuvan alla olevasta play-napista.

Lac Belot
Lac Belot on yksi kiehtovimmista uusista suomalaisista artisteista. Karismaattisen laulajan kunnianhimolla ja taidolla orkestroitu taidepop on sanalla sanottuna vangitsevaa. Kauneutta huokuvat ajattomat kappaleet vievät kuulijansa jonnekin Eedenin puutarhan ja Lewis Carrollin satujen välimaastoon, missä kuiskaukset yltyvät taianomaisesti massiivisiksi myrskyiksi ja tyyntyvät yhtä yllättäen. Solina Records julkaisee Lac Belotin pitkään kypsytetyn debyyttialbumin syyskuussa 2018.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

klo 20:45 Lac Belot
klo 22:00 The Holy

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.