EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.12.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

The Holy, Kontio Polaris

The Holy, Kontio Polaris Liput

The Holy soittaa vuoden viimeisen keikkansa Kutosella 10. joulukuuta

Suomen kovimmaksi livebändiksikin tituleerattu The Holy soittaa loppuunmyydyn G Livelabin lisäksi vielä toisen Helsingin keikan Kuudennella Linjalla perjantaina 10. joulukuuta. Illan avaa helsinkiläinen indie-tulokas Kontio Polaris.

The Holy on helsinkiläinen vuonna 2014 perustettu rockyhtye, joka julkaisi odotetun kakkosalbuminsa Mono Freedom viime vuonna.

Yhtye on herättänyt kiinnostusta pohjoismaalaisessa musiikkikentässä jo ensijulkaisusta More Escher and Random Notes EP (2016) lähtien. Kriitikoiden kehuma esikoisalbumi Daughter julkaistiin 2018. Yhtyettä on kuvailtu rohkeaksi yhdistelmäksi pohjoisen melankoliaa, post-punkia, Springsteenia, Peter Gabrielia ja kraut-vaikutteita. Kaksi rumpalia, kirskuva kitaravetoinen äänivalli ja intensiivinen laulaja luovat The Holylle erityisen soundimaailman.

The Holy on alusta asti kerännyt mainetta räjähtävillä livekeikoillaan. Helsingin pienistä keikkapaikoista kotimaan isoimmille festareille (mm. Flow Festival, Ruisrock, Provinssi ja Ilosaarirock) kasvanut yhtye on kiertänyt viime vuosina aktiivisesti myös Euroopassa sekä esiintynyt lukuisilla ulkomaalaisilla festivaaleilla. Lokakuussa 2021 legendaarinen saksalainen musiikkiohjelma Rockpalast esitti The Holyn keikan Crossroads Festivalilta.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 10.12.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot