EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.12.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Pikkujoulut Bar Loosessa: The Helicopterit, Mary Ann Hawkins

Pikkujoulut Bar Loosessa: The Helicopterit, Mary Ann Hawkins Liput

Tasan viikko ennen joulua eli lauantaina 17.12. Bar Loosessa vietetään yhdistettyä Surfin ja The Hellacoptersin juhlaa sekä Bar Loosen pikkujouluja!

Illan aloittaa uudeksi suomalaiseksi surf-ilmiöksi singahtanut Mary Ann Hawkins, jonka musiikissa elokuvallinen tunnelmointi yhdistyy vaaralliseen rock-soundiin. Yhtyeen odotettu debyyttipitkäsoitto ilmestyi Svart Recordsin kautta toukokuussa 2022. Tyylikäs pitkäsoitto on kerännyt suitsustusta medioissa ulkomaita myöten.

Kokopitkän lisäksi Mary Ann Hawkins on julkaissut kaksi EP:tä ja tehtaillut useita kehuja keränneitä lyhytelokuvamaisia musiikkivideoita.

Pääasiallisesti instrumentaaleista kappaleista koostuvien keikkojen on sanottu olevan vauhdikkaita, hikisiä sekä villejä. Viime vuosina bändi on esiintynyt Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa.

Illan jälkipuoliskolla on luvassa harvinaista herkkua, kun stadin The Hellacopters eli The Helicopterit nousevat lavalle vuosien tauon jälkeen!

Kymmenen vuotta sitten perustetun tribuuttiyhtyeen muodostavat useista paikallisista bändeistä, kuten mm. Huntersista, Santa Cruzista, Flippipuistosta, Cobralifesta ja Bodom After Midnightista tutut Ville Vainio (kitara), Mitja Toivonen (basso), Joonas Parkkonen (rummut), Sonny Dawoud (kitara), Anthony Dawoud (kiipparit, perkat) ja Matias Melleri (laulu).

Luvassa on täysimittainen ja veretseisauttava setti The Hellacoptersin materiaalia, jota ei yksinkertaisesti pysty missaamaan, jos kyseisen bändin materiaali on lähinnä sydäntä. By The Grace Of God, Gotta Get Some Action Now, Devil Stole The Beat From The Lord… Pois alta, kaikki tulee!

Samana päivänä juhlitaan myös Loosen pikkujouluja eli luvassa illan henkeen sopivia alennustuotteita ym. kivaa!!

Aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Mary Ann Hawkins
22.00 The Helicopterit

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lippuja myynnissä ovella 14 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 17.12.2022 20:30.