EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.4.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

The Hearing, Tiiu Helinä

The Hearing, Tiiu Helinä Liput

The Hearing julkaisi kolmannen sooloalbuminsa, trilogian viimeisen osan Demianin lokakuussa 2019. Albumin soundimaailma on viimeistellympi kuin aiemmin, vaikka vain yhtä genreä on silti vaikeaa nimetä. Levy sekoittelee luontevasti elementtejä modernista pohjoismaisesta popista, teknosta ja klubimaailmasta, ja antaa valtavien särösyntetisaattoriaaltojen törmäillä moniäänisiin kuoroharmonioihin mielensä mukaan. The Hearing, oikealta nimeltään Ringa Manner tunnetaan myös Ruusut ja Pintandwefall yhtyeistä.

"Demian on jonkin olennon seuraava evoluution askel, trilogian puuttuva osa. Se on jonkin uuden alku, ja loppu jollekin merkitykselliselle. Se on rikkinäisestä ehjäksi parantunut sydän, aina valmiina murskaantumaan uudestaan. Se itkee niiden tähden, jotka elävät painajaisissa, ja parkuu oman kosmisen mitättömyytensä kauneutta. Kuin rakentaisi mielensä suojaksi lakanoista ja tyynyistä linnakkeen, mutta kutsuisi sinne turvaan silti kaikki muutkin." - The Hearing

Sisarusten Tiiu Helinä ja Samuli Tannerin muodostama yhtye soittaa elektronista musiikkia jossa voi kuulla folkin, dubin ja tuutulaulujen sävyjä. Laulut rakentuvat Tiiu Helinän melodioista ja sanoituksista sekä Samulin luomista pulputtavista, naksuvista ja kohisevista äänimaisemista. Duo julkaisi kehutun Veli-pitkäsoiton 2012 jonka jälkeen sisarukset vetäytyivät julkaisujen suhteen tauolle. Odotus päättyi seitsemän vuoden jälkeen kun marraskuussa julkaistiin Pimeys -kappale jota seuraa alkuvuodesta ilmestyvä EP.

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 4.4.2020 19:00.