EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.1.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

The Hearing (levyjulkkarit) + Peura – Soundi-klubi

The Hearing (levyjulkkarit) + Peura – Soundi-klubi Liput

The Hearing on Ruusut-yhtyeestäkin tutun Ringa Mannerin sooloprojekti. Vuodesta 2012 lähtien The Hearing on keikkaillut aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla ja julkaisi hiljattain kolmannen sooloalbuminsa, jonka julkkareita juhlitaan G Livelabin Soundi-klubilla tammikuussa.

The Hearingin kolmas albumi Demianilla sekoittelee luontevasti elementtejä modernista pohjoismaisesta popista, teknosta ja klubimaailmasta ja antaa valtavien särösyntetisaattoriaaltojen törmäillä moniäänisiin kuoroharmonioihin mielensä mukaan.

Keikka järjestetään osana kevään Soundi-klubien sarjaa. Soundi-lehden kanssa yhdessä toteutettu klubikonsepti tarjoaa myös artistin haastattelun ennen keikan alkua. Illan avaa "melankoliaa hopearaunalla" tarjoava indiepop-tulokas Peura, joka julkaisi lokakuussa 2019 lähes 7 vuotta työstetyn debyyttinsä Failure.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.