EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9.10.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Headhunters (USA)

The Headhunters (USA) Liput

Legendaarinen jazzfunk-yhtye The Headhunters syksyllä On The Rocksiin !

Helsingin On the Rocksissa nähdään syksyllä rytmimusiikin ja jazzin eläviä legendoja, kun vierailulle saapuu perkussionisti Bill Summersin ja rumpali Mike Clarkin johtama The Headhunters -yhtye. Liput konserttiin ovat myynnissä Tiketissä perjantaina 31.5. klo 12.

Yksi rytmimusiikin suurimmista menestystarinoista sai alkunsa Kaliforniassa vuonna 1973, kun pianisti ja kosketinsoittaja Herbie Hancock kasasi ympärilleen The Headhunters -nimen saaneen yhtyeen. Studiossa syntyi “Head Hunters” -albumi, josta kehkeytyi yksi kaikkien aikojen ihailluimmista ja menestyksekkäimmistä jazzjulkaisuista. Ikoninen levy nousi “Watermelon Manin” ja “Chameleonin” kaltaisten hittikappaleiden turvin Billboard-listan kärkipäähän ja on sittemmin kanonisoitu yhdeksi jazz-funkin tärkeimmistä kulmakuvista.

Herbie Hancock ja The Headhunters julkaisivat yhdessä vielä kolme muuta albumia, minkä jälkeen Hancock jatkoi urallaan uusiin suuntiin. The Headhuntersin toiminta ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä ryhmä julkaisi jo vuonna 1975 ensimmäisen oman albuminsa “Survival of the Fittest”, jonka avausraitaa God Make Me Funky ovat myöhemmin samplanneet lukemattomat räppärit.

The Headhunters jatkaa edelleen toimintaansa perkussionisti Bill Summersin ja rumpali Mike Clarkin johdolla. Yhtye julkaisi vuonna 2022 studioalbunin “Speakers in the House” ja 2023 livelevyn “Live from Brooklyn Bowl”. Summersin ja Clarkin ohella kokoonpanossa soittaa arvostettuja pitkän linjan muusikoita New Orleansista: maineikas ja ansioitunut saksofonisti Donald Harrison sekä basisti Chris Severin (mm. Dr John, Diana Krall, The Neville Brothers) ja pianisti Kyle Roussel (Preservation Hall Jazz Band).

Helsingin On the Rocksissa koetaan ainutlaatuisia hetkiä 9. lokakuuta, kun musiikin historiaa tehneet legendat saapuvat näyttämään, miten funkia soitetaan. 

“We live this every day. We have some secrets to give to the youth of the world. We’re not musicians, we are physicians. We heal people.”
– Bill Summers

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 36 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 9.10.2024 19:00.