EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.2. - Su 17.4.2022  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

The Gynecologist

The Gynecologist Liput

Mitä jos voisit kurkistaa itsesi sisään? The Gynecologist on miiminen tutkimusmatka kehon sisäiseen maailmaan. Gynekologi, Dr. Freon, sukeltaa potilaansa kohtuun etsiessään ratkaisua tämän tuskastuttaviin vaivoihin.

Fyysisen komedian huippuosaajien kantaesitys operoi kahdessa tilassa ja mittakaavassa tarkastellen ekokatastrofia hysteroskoopilla (kohduntähystin). Ilmastonmuutos on kuin endometrioosi*: kroonistunut tulehdus kohdussa, jossa elämää alkaa. Tauti, joka romahduttaa planeetan immuunijärjestelmän ja johtaa lajien sukupuuttoon.

Esityksessä audiovisuaalinen suunnittelu yhdistyy tarkkaan miimiseen näyttelijäntyöhön, perinteinen fyysisen ilmaisun traditio moderniin tarinankerrontaan ja tiede taiteeseen.

The Gynecologist lähestyy vakavia asioita komediallisesti, intiimin näyttämön rajoilla leikkien: munanjohtimen ekosysteemi aavikoituu, munasarjassa riehuu hiekkamyrsky, öljyvuoto aiheuttaa kuukautishäiriöitä, keholle tärkeät bakteerit tukehtuvat mikromuoveihin…

Sanaton, aivoja ja alavatsaa hykerryttävä esitys on toteutettu yhteistyössä Kallo Collectiven kanssa. Teoksen lääketieteellisenä konsulttina on toiminut gynekologian asiantuntija.

*Endometrioosia sairastaa 10-15% hedelmällisessä iässää olevista ihmisistä, joilla on kohtu. Eli Suomessa jopa 200 000 henkilöä.

TYÖRYHMÄ
Konsepti & esiintyjä: Emma Castrén
Ohjaaja: Jenni Kallo
Valosuunnittelija: Vilma Vantola
Äänisuunnittelija: Iida Hägglund
Lavastussuunnittelija: Gemma Tweedie
Pukusuunnittelija: Mirva Mietala
Lavastusassistentti: Oscar Dempsey
Lääketieteellinen asiantuntija: Laura Elo
Tuotanto: Tehdas Teatteri & Kallo Collective

Kieli: sanaton /non-verbal

Kuva: Gemma Tweedie

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-12

Kesto: n. 1 h.

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.