EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.11.2022  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

The Gynecologist
klo 19:00

The Gynecologist Liput

Mitä jos voisit kurkistaa itsesi sisään? The Gynecologist on miiminen tutkimusmatka kehon sisäiseen maailmaan. Gynekologi, Dr. Freon, sukeltaa potilaansa kohtuun etsiessään ratkaisua tämän tuskastuttaviin vaivoihin.

Fyysisen komedian huippuosaajien kantaesitys operoi kahdessa tilassa ja mittakaavassa tarkastellen ekokatastrofia hysteroskoopilla (kohduntähystin). Ilmastonmuutos on kuin endometrioosi*: kroonistunut tulehdus kohdussa, jossa elämä alkaa. Tauti, joka romahduttaa planeetan immuunijärjestelmän ja johtaa lajien sukupuuttoon.

Esityksessä audiovisuaalinen suunnittelu yhdistyy tarkkaan miimiseen näyttelijäntyöhön, perinteinen fyysisen ilmaisun traditio moderniin tarinankerrontaan ja tiede taiteeseen.

The Gynecologist lähestyy vakavia asioita komediallisesti, intiimin näyttämön rajoilla leikkien: munanjohtimen ekosysteemi aavikoituu, munasarjassa riehuu hiekkamyrsky, öljyvuoto aiheuttaa kuukautishäiriöitä, keholle tärkeät bakteerit tukehtuvat mikromuoveihin…

Sanaton, aivoja ja alavatsaa hykerryttävä esitys on Tehdas Teatterin ja Kallo Collectiven yhteistuotanto. Teoksen lääketieteellisenä konsulttina on toiminut gynekologian asiantuntija.

*Endometrioosia sairastaa 10-15% hedelmällisessä iässä olevista ihmisistä, joilla on kohtu. Eli Suomessa jopa 200 000 henkilöä.

Konsepti & esiintyjä Emma Castrén
Ohjaaja Jenni Kallo
Valosuunnittelija Vilma Vantola
Äänisuunnittelija Iida Hägglund
Lavastussuunnittelija Gemma Tweedie
Pukusuunnittelija Mirva Mietala
Lavastusassistentti Oscar Dempsey
Lääketieteellinen asiantuntija Laura Elo
Äänisuunnittelija Iida Hägglund
Tuotanto Tehdas Teatteri & Kallo Collective
Esitystä tukevat: Niilo Helanderin Säätiö, Alfred Kordelinin Säätiö, Samuel Huberin Taidesäätiö & Helsingin kaupunki

www.teatteritelakka.fi


Ikäraja: K-12
Aika: klo 19:00

Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti Teatteri Telakalla aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Esityksen kesto n. 1 tunti.

Esitys on sanaton.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.