EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 23.1.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

The Good Guys Kombucha-tasting

The Good Guys Kombucha-tasting Liput

Ladataan…

The Good Guys Kombucha-tasting Korjaamolla

Come & see what the fizz is all about!

Haluatko tietää, mistä kombucha-villityksessä on kyse ja mitä kombucha oikeastaan on? The Good Guys järjestää Korjaamolla tastingin, jossa pääset maistamaan useita erilaisia laatuja - aina perinteisestä maustamattomasta kombuchasta mansikka-basilikaan ja Suomen ensimmäiseen juniin, eli hunajakombuchaan. Lisäksi tastingissä paritetaan ruokamaailman makuja juoman kanssa. Tule testaamaan, kuinka kombucha toimii myös ruoan tai makeiden herkkujen kumppanina.

Tastingissä kuulet, miten kombuchaa valmistetaan ja maustetaan. Opit, kuinka tunnistaa laadukas kombucha markettivalikoimista. Lisäksi kuulet teestä: miten teehen kannattaa lähteä tutustumaan ja mikä merkitys sillä on raaka-aineena kombuchan valmistuksessa.

The Good Guys on tamperelainen, Suomen pienin kombuchapanimo, jossa kombucha valmistuu täysin käsityönä fermentoinnin saloja kunnioittaen. The Good Guys valmistaa kombuchaa, jossa maistuu rakkaus laadukkaaseen teehen, aitoihin ja tuoreisiin raaka-aineisiin sekä kotimainen käsityö. Kombuchaan lisätään ainoastaan luontoäidin antimia, ripaus huumoria ja paljon rakkautta. 

Mukana tapahtumassa lisäksi Sugar Daddies, joiden laadukkaasta hunajasta tapahtumassa maisteltava ainutlaatuinen hunajakombucha valmistetaan sekä GreenSreet, jonka herkullisista raakakakuista nautitaan makean kombuchan parina.

Maistelussa The Good Guysin kombuchaa, herkkuja Korjaamon keittiöstä ja GreenStreetin raakakakkua.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Huom. Tapahtuma on siirtynyt 13.11.2018 -> 23.1.2019. Samalla myös tila on vaihtunut Korjaamon Kulmasalista Vintiksi. Ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavana päivänä. Mikäli korvaava päivä ei sovi, liput voi myös palauttaa Tikettiin 2.1.2019 klo 16:00 mennessä.

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

 

Lippujen varausaika 2 päivää.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi