EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 4.6.2019  /  Klubi  /  Tampere

The Goddamn Gallows (USA), Black Magic Six

The Goddamn Gallows (USA), Black Magic Six Liput

Ladataan…

Amerikkalainen americana-punk-yhtye The Goddamn Gallows Suomeen

Amerikkalainen The Goddamn Gallows palaa parin vuoden tauon jälkeen kiertueelle Suomeen. Rautaisen livebändin maineessa olevan viisikon rundi alkaa 4.6. Klubilta. Keikalla lämmittelijänä nähdään kotimainen brutaali garagepunk-blues duo Black Magic Six. 

The Goddamn Gallows on lähtöisin Yhdysvaltojen ruostevyöhykkeen sydämestä. Sieltä yhtye on jatkanut alati matkaansa eteenpäin, ensin maan länsirannikolle Portlandiin ja sieltä myöhemmin Los Angelesiin, majaillen milloin missäkin, aina vallatuista taloista varastohuoneisiin ja romahduksen partaalla olleisiin kämppiin. Vuonna 2007 yhtye lähti loputtomalle rundilleen tienpäälle ja jätti vakituiset asumukset taakseen. Tämän jälkeen yhtye on nähty kiertueilla muiden muassa The Legendary Shack ShakersinMad SininNektomantixin sekä legendaarisen Dick Dalen kanssa.

Alan tunnustetuimmalle levy-yhtiölle Farmageddon Recordsillekin levyttänyt yhtye on kehittänyt ulosantiaan alkuaikojen punkrockin, countryn ja gutterbillyn symbioosista kohti laajempaa ilmaisua, jossa edellisten lisäksi kuuluu vaikutteita bluegrassista, rocka- sekä psykobillystä - ja jopa metallista. Yhtyeen viime vuonna julkaisema tuorein albumi The Trial (Sailor´s Grave Records) on osoitus bändin hallitusta uusiutumisesta, jossa banjo, harmonikka, kontrabasso, kitara ja rummut koostavat monipuolisen alustan polveileville kappaleille ja tummanpuhuville sanoituksille.

 

 

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, jos jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.