EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.2.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band: 20-vuotisjuhlakeikka

The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band: 20-vuotisjuhlakeikka Liput

Tapahtuma siirtyy.

On The Rocksin tämän illan The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band: 20-vuotisjuhlakeikka joudutaan valitettavasti siirtämään sairastapauksen vuoksi. Uusi keikkapäivä tiedotetaan mahdollisimman pian. Tänään On The Rocksissa esiintyy Koop Arposen luotsaama Flute Of Shame. Ennakkoon ostetut keikkaliput käyvät sellaisenaan sekä tämän illan Flute Of Shame -keikalle että tulevalle The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band -keikalle. Erilliset liput illan Flute Of Shame -keikalle myydään ovelta.

***

The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band esittää amerikkalaisen rocklegenda Bruce Springsteenin henkeäsalpaavaa materiaalia aina 1970-luvulta tämän päivän uutuuksiin asti. Verrattoman tribuuttiyhtyeen loihtima meininki on hikistä, svengaavaa ja käsin kosketeltavan autenttista ”pomotusta”.

Muun muassa Suomen parhaaksi tribuuttibändiksi ja bilebändien uudeksi kuninkaaksi medioissa hehkutettu yhtye perustettiin syksyllä 2004. Vuoden 2024 mittaan kokenut rock-yhtye viilettääkin 20-vuotisjuhlakeikoilla.

”Tampereen E Street Bandissa” soittaa seitsemän monista yhteyksistä tuttua ammattitaitoista muusikkoa. Yhtyeen tärkein instrumentti on kuitenkin laulaja Saku Virtasen ääni, joka on – uskokaa tai älkää – lähes identtinen alkuperäisen Brucen kanssa. Yhteneväisyyksiä on löydettävissä myös ulkonäöstä…

”Ghostareiden” railakas ohjelmisto sisältää Springsteen-biisejä suurimmista hiteistä hieman harvinaisempiin klassikkoralleihin. Keikoilla tarjoillaan siis retrospektiivinen katsaus koko Springsteenin uraan. Yhtye etenee luontevasti Born in the USA:sta Hungry Heartiin ja The Riveriin, kuten myös Rosalitasta Racing In the Streetiin, The Risingiin ja Glory Daysiin.

Yhtye on esiintynyt urallaan ympäri Suomea – ja usein täysille tuville. Palaute rocksuuruutta autenttisesti kunnioittavilla keikoilla on ollut poikkeuksetta ylistävää.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.