EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.11.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

The Flaming Sideburns

The Flaming Sideburns Liput

THE FLAMING SIDEBURNS MARRASKUUSSA TAVASTIALLA

Viime vuonna vahvan paluun tehnyt The Flaming Sideburns tarjoili yllätyksen kesän kynnyksellä: 31.5. ilmestynyt single "Soulshaking" on yhtyeen alkuperäiskokoonpanon ensimmäinen kappale 18 vuoteen.

Intensiivisistä ja hurmoksellisista keikoistaan tunnettu yhtye esiintyy kotiareenallaan Tavastialla perjantaina 8. marraskuuta.

Uuden "Soulshaking"-singlen on tuottanut Jürgen Hendlmeier, joka vastasi aikanaan myös yhtyeen "Hallelujah Rock'n'rollah" -klassikkolevyn äänimaisemasta. Tuore kappale sai alkunsa Bilbaossa viimevuotisen Espanjan-kiertueen toisena päivänä. 

"Kiertueen ensimmäinen keikka oli edellisenä iltana Barcelonassa, ja sen jäljiltä syntynyt rento mutta samalla energinen fiilis siirtyi tuohon biisiin", kertoo Arimatti Jutila, joka kirjoitti kappaleen kitaristi Jukka Suksen kanssa. "Vaikka "Soulshaking" kiteyttää monella tapaa sen, mikä Flaming Sideburnsissa on keskeistä, siinä on myös jotain aivan ennenkuulumatonta: bassokitarasoolo!" "Soulshaking" todistaa, että rock and rollin palavasieluiset puolestapuhujat ovat toden teolla tulleet takaisin. The Flaming Sideburns on tallentanut rock-kappaleen elävänä ja kesyttämättömänä sekä liuottanut mukaan lanteet liikkeelle saavaa sielukkuutta - yhdistelmä, joka on toiminut yhtyeen alusta saakka. 

The Flaming Sideburns nousi kansainvälisen garagerock-buumin huipulle 2000-luvun alussa ja saavutti vannoutuneen fanikunnan ympäri maailman. Pian menestyslevy "Hallelujah Rock'n'rollahin" julkaisun jälkeen yhtyeen kitaristi Arimatti Jutila muutti Yhdysvaltoihin, ja bändi jatkoi uraansa vaihtelevilla kokoonpanoilla. 

Vuonna 2018 The Flaming Sideburnsin alkuperäisjäsenet - Eduardo Martinez, Jukka Suksi, Arimatti Jutila, Marko Perälä ja Jarkko Jokelainen - yhdistivät jälleen voimansa, ja bändi keikkaili Britanniassa, Espanjassa ja Pohjolassa. Yleisöä riitti kuin 2000-luvun alkuvuosina, ja muun muassa viimesyksyinen Tavastian-keikka oli loppuunmyyty.

Levyjä soittamassa DJ's JR Soul & Jay Burnside (Bama Lama Lu Parte-e-e!).

www.facebook.com/flamingsideburns/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.