EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.11.2019  /  45 Special  /  Oulu

The Flaming Sideburns

The Flaming Sideburns Liput

Intensiivisistä ja hurmoksellisista keikoistaan tunnettu The Flaming Sideburns keikkailee Nelivitosessa marraskuun alussa!

The Flaming Sideburns nousi kansainvälisen garagerock-buumin huipulle 2000-luvun alussa ja saavutti vannoutuneen fanikunnan ympäri maailman. Menestyslevy "Hallelujah Rock'n'rollahin" julkaisun jälkeen yhtyeen kitaristi Arimatti Jutila muutti Yhdysvaltoihin, ja bändi jatkoi uraansa vaihtelevilla kokoonpanoilla. Vuonna 2018 The Flaming Sideburnsin alkuperäisjäsenet - Eduardo Martinez, Jukka Suksi, Arimatti Jutila, Marko Perälä ja Jarkko Jokelainen - yhdistivät jälleen voimansa, ja bändi keikkaili Britanniassa, Espanjassa ja Pohjolassa. Yleisöä oli monin paikoin kuin 2000-luvun alkuvuosina, ja muun muassa viimesyksyinen Tavastian-keikka oli loppuunmyyty.

Vahvan paluun tehnyt The Flaming Sideburns tarjoili tänä kesänä myös yllätyksen: uusin single "Soulshaking" on yhtyeen alkuperäiskokoonpanon ensimmäinen kappale 18 vuoteen. Singlen on tuottanut Jürgen Hendlmeier, joka vastasi aikanaan myös yhtyeen "Hallelujah Rock'n'rollah" -klassikkolevyn äänimaisemasta. The Flaming Sideburns on tallentanut rock-kappaleen elävänä ja kesyttämättömänä sekä liuottanut mukaan lanteet liikkeelle saavaa sielukkuutta - yhdistelmä, joka on toiminut yhtyeen alusta saakka. Ja lisää on tulossa...!

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00