EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 25.9.2022  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

The Filthy Six

The Filthy Six Liput

The Filthy Six on Lontoolaisen Nick Etwellin yhtye, Legendaariselle Acid Jazz levy-yhtiöllekin levyttänyt combo kiertää taas Suomea Kari Paavolan järjestämän huippu rytmisektion kanssa.

Nick Etwell on monilahjakas säveltäjä, yhtyejohtaja sekä trumpetisti. Nick on soittanut jo vuosikymmenen Grammy palkinnon voittaneen Mumford and Sons yhtyeen puhallisektion liiderinä, kiertäen maailman areenoita,ja festareiden päälavoja. Nick soittaa myös heidän Grammyn voittaneilla studioäänityksillä ja Babel levyllä. Tämän lisäksi Nickin ammattitaitoon on luottanut Tom Jones, Ed Harcourt, Sophie Ellis-Bextor, Beck, The Foo Fighters, Placebo ja monet muut pop maailman tähdet.

Yhtyeen toinen puhaltaja Pete Grogan on samassa, Lontoon supermuusikko porukassa pyörivä Saksofonisti ja säveltäjä. Hänen yhtye LedBib oli ehdolla Brittiläisen arvostetun Mercury Music Pricen saajaksi, ja kiertää ympäri Eurooppaa esittäen Avantgarde/Jazz/Free materiaalia. Pete on myös tehnyt levytyksiä mm. Ed Sheeranille ja Brittiyhtye The Heavylle sekä kiertänyt Brittikoomikko Alex Hornen kanssa.

The Filthy Sixin Suomen historia alkoi Karin ja Nickin yhteistyöstä Lontoon freelance ja sessiopiireissä joissa Kari toimi aktiivisesti 1998-2010.

Yhtye
Nick Etwell - Trumpetti ja sävellykset (Mumford and Sons, Tom Jones, Ed Harcourt, Sophie Ellis-Bextor, The Boo Radleys, Nathaniel Rateliff and the Night Sweats, The Foo Fighters yms...)
Pete Grogan - Saksofoni (Mercury Music Prize Nominee, Ed Sheeran, LedBib etc)
Kari Paavola - Rummut (Womack and Womack, Tasha Taylor, Vanessa Haynes, Enrique Inglesias etc)
James Fenn - Kitara (mm. The James Taylor Quartet)
Mikko Helevä - Urut (Jukka Eskola Soul Trio)
Heikki Laine - Basso (Q-Continuum, Paleface, Quintessence, Maarit, Janna ja monet muut suomen huiput)

Syyskuussa 2022 The Filthy Six palaa Suomeen jo neljättä kertaa. Edelliset kiertueet ovat vieneet yhtyettä Ylläs Jazz-Blues festareille, April Jazz Klubiin Espooseen, sekä Lappeenrantaan, Tampereelle, Kuopioon, Helsinkiin ja Espoon Sellosaliin.

Upea ilta kaikille energisestä 60 luvulle kunniaa tekevästä Groove Jazzista nauttivalle yleisölle joita kiinnostaa upeat soolot, hyvä groove, ja kansainvälinen viihdyttävä ote mukavalla Suomi-mausteella.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Showtime 19:00

Showtime 19:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.