EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28.7.2022  /  Telakka  /  Tampere

The Father, The Sons & The Junnu

The Father, The Sons & The Junnu Liput

The Father, The Sons & The Junnu esiintyy Tampereella heinäkuussa!

The Father, The Sons, & The Junnu on kolmen eri pohjoismaan, ja sukupolven huipuista koostuva jazz kvartetti. Yhtye julkaisi vuonna 2020 samannimisen kansainvälisesti ylistetyn esikois-levynsä ruotsalaisen Moserobien-levy-yhtiön kautta.

Yhtyeessä soittavat legendaarisen, saksofonisti/huilisti-ikoni Juhani ’Junnu’ Aaltosen (s.1935) lisäksi mm. Koma Saxo -yhtyeestä ja monista omista kokoonpanoistaan tuttu ruotsalainen saksofonisti Jonas Kullhammar (s.1978); mm. Raoul Björkenheimin, Edward Vesalan uudestisyntyneen Sound & Fury-yhtyeen ja Jimi Tenorin kanssa Freelektron duona esiintynyt kotimaisen vapaan ilmaisun soihdunkantaja, rumpali-lyömäsoitintaiteilija Ilmari Heikinheimo (s.1988); sekä kontrabasistina norjalainen Christian Meaas Svendsen (s.1988) joka tunnetaan paitsi mm. Paal Nilssen-Loven Large Unitista, myös johtamastaan innovatiivisesta Nakama-yhtyeestään ja samannimisestä levymerkistään.

Koko nelikon säveltämä yhtyeen musiikkia on luonnehdittu yhtäaikaa pohjoismaalaisittain lyyrisen kauniiksi, mutta toisaalta villiksi, vapaaksi ja juurevan syväksi. Siinä kuuluvat jo muusikoiden laajan ikä-haitarin kautta jazzin eri vuosikymmenet mielenkiintoisena ja rikkaana sävyjen ja ilmaisun palettina. Kvartetti johdattaa spirituaaliselle musiikki-matkalle läpi genre, sukupolvi ja kansallisuusrajojen, vapauden ytimeen!

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Myynti loppuu 28.7.2022 19:00.