EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.9.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

The Empire Strikes, Black Star Gramophone

The Empire Strikes, Black Star Gramophone Liput

Helsinkiläinen rockyhtye The Empire Strikes on vuosien varrella julkaissut yhteensä neljä albumia ja keikkaillut kattavasti Suomen lisäksi muuallakin Euroopassa. Bändin uusin albumi Motell Scandinavia ilmestyi helmikuussa 2024. The Empire Strikes on keikkaillut muun muassa Dirty Honeyn, Marky Ramone´s Blitzkriegin, The Flaming Sideburnsin ja Motörhead-kitaristi Phil Campbellin uuden yhtyeen kanssa.

Illan avaa kosmisen kaahauksen komeetta Black Star Gramophone, joka rokkaa yksisarvisella laukaten läpi galaksien ja niiden yli!

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,90 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 21.9.2024 19:00.