EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.7.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Domingoes, The Apollonians

The Domingoes, The Apollonians Liput

Heinäkuun viimeinen lauantai 27.7. huipentuu Bar Loosessa kesän kuumimpiin tansseihin, joissa letkeää takapotkua ja tanakkaa biittiä tarjoilevat skan, reggaen ja rocksteadyn rautaisimmat ammattilaiset Suomessa.

The Domingoes on todellinen all stars -bändi, jonka jäsenistössä kohtaavat kaksi suurta, eli The Valkyrians ja The Capital Beat. Superkokoonpano soitti ekan keikkansa viime syyskuussa legendaarisen The Skatalitesin lämppärinä, ja on kesän aikana ehtinyt levittämään Suomi-skan ilosanomaa Saksassa asti.

Illan avaava The Apollonians koostuu niin ikään pitkän linjan ska-tekijöistä, jotka soittivat Tirehtöörit-bändissä noin kymmenen vuoden ajan. Tämän taustan tuoma genre-tuntemus kuuluu myös viime vuonna julkaistulla Cities -EP:llä, mutta edeltäjäänsä verrattuna kieli on vaihtunut kansainväliseksi ja musiikki suoraviivaisemmaksi. Britti-skan ja rocksteadyn lisäksi bändin tyylissä kuuluu reggae sekä 90-luvun amerikkalainen punk rock. Tärkeisiin vaikuttajiin lukeutuvat The Slackers, Rancid, The Specials, sekä kotimainen The Valkyrians.

www.facebook.com/thedomingoes

www.facebook.com/theapollonians

 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.