EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.5.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

The Dahmers (SWE), The MES

The Dahmers (SWE), The MES Liput

RUOTSALAINEN THE DAHMERS ESIINTYY KULMASALISSA TOUKOKUUSSA

The Dahmers syntyi punk-energian, klassisen rockin ja tarttuvien pop-melodioiden myrskyssä. Tämä rock-musiikin Frankensteinin hirviö ei epäröi erikoisempiakaan sekoituksia!

Yhtyettä on inspiroinut muun muassa sellaiset legendaariset kokoonpanot kuten Thin Lizzy, Beatles, Misfits, Status Quo, Black Flag, The Kinks ja ABBA. Tuloksena on adrenaliinipistos täynnä punkia rock 'n' rollia tarttuvilla pop-melodioilla. Yhdistettynä tummasävyisiin kauhun, turhautumisen ja vieraantumisen teemoihin, kokonaisuuden kontrastit luovat The Dahmersista kaleidoskooppisen uniikin bändin, joka kulkee omia polkujaan.

The Dahmers on kiertänyt yhtyeiden kuten Against me!, The Dwarves sekä Millencollin seurassa. Syksyllä 2021 he tekivät tukikiertueen The Hivesin kanssa ympäri Eurooppaa.

The Dahmers on seuraava suurilmiö klassisen ruotsalaisen laadukkaan rockin ja punkin perinteessä!

Illan avaa helsinkiläinen garage-rock yhtye The MES.

Aikataulu:
The MES 20:30
The Dahmers (SWE) 21:30

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.