EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.11.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Cruel Intentions (NOR), Afternoon Astronauts

The Cruel Intentions (NOR), Afternoon Astronauts Liput

Norjalais-ruotsalainen sleaze rockin sanansaattaja, solisti Lizzy DeVinen kipparoima The Cruel Intentions palaa voitokkaasti On The Rocksiin marraskuussa

The Cruel Intentions esiintyi edellisen kerran On The Rocksissa pari vuotta sitten, jätti jälkeensä lumoutuneita sieluja, roihuavia sydämiä, suloista sekasortoa sekä nälän nähdä lisää!

Ruotsalainen DeVine perusti Cruel Intentionsin Oslossa vuonna 2015. Sitä ennen tämä hard rockin raspikurkku oli vaikuttanut Los Angelesissa ja laulanut vuosina 2005-2010 Vains of Jenna -sleaze metal -yhtyeessä. 

The Cruel Intentionsin debyyttialbumi No Sign of Relief ilmestyi syksyllä 2018. Sen jälkeen bändi on levittänyt Hanoi Rocksin, Sex Pistolsin, Mötley Crüen ja Guns N' Rosesin äpärälapseksi kehuttua rockiaan useissa Euroopan maissa ja tietenkin Pohjoismaissa. Sleaze, punk ja hard rock ovat jälleen enemmän kuin elossa – tämän rock-koneen jyrinä tärisyttää!

Lavan The Cruel Intentionsille lämmittelee kotimainen rock-jyrä Afternoon Astronauts.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 24.11.2023 20:00.