EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 6.5.2020  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

The Cosmic Dead (UK), DJINN (SWE)

The Cosmic Dead (UK), DJINN (SWE) Liput

Skotlantilainen space rock-yhtye The Cosmic Dead esiintyy yhdessä musiikillisen hengenheimolaisensa, ruotsalaisen kokeellisen psych-jazzin parissa operoivan DJINN´n kanssa Helsingin Kuudes Linja -klubilla keskiviikkona 6. toukokuuta.

 

The Cosmic Dead
Happoisasti psykedelian, dronen ja kosmisen kraut-rockin aallonharjalla surffaava The Cosmic Dead perustettiin Glasgowssa vuonna 2010. Genren ykkösnimiin lukeutuva tuottelias yhtye on julkaissut lukuisia pitkäsoittoja, joista viimeisimpänä kehuja niittänyt "Scottish Space Race" näki päivänvalon syksyllä 2019. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvan The Cosmic Deadin raa´an energinen soundi on kerännyt vertauksia alkuaikojen Black Sabbathista Hawkwindiin ja The Stoogesista Monster Magnetiin.

 

DJINN
Ruotsalaisten Hills ja GOAT -bändien entisten jäsenten tuore yhteisprojekti DJINN julkaisi ylimaallisesti astral jazzia ja new age -tunnelmointia henkivän nimikkoalbuminsa viime vuonna ja uutta albumia on luvassa tämän vuoden aikana. Alice Coltranen, Albert Aylerin ja Sun Ran musiikillisia kaikuja heijastava mystinen kokoonpano saattelee kuulijansa meditatiiviselle matkalle.

 

The Cosmic Dead - Facebook
DJINN - Facebook

www.kuudeslinja.com
www.fullsteam.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 6.5.2020 19:00.