EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.2.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

The Clients., Hengissä

The Clients., Hengissä Liput

THE CLIENTS SAAPUU HELMIKUUSSA SEMIFINALIIN! 


Onko sinusta vaikeaa keksiä puheenaiheita parturisi kanssa? Miksi ette aloittaisi bändiä yhdessä! Niin helsinkiläinen indierock yhtye The Clients aloitti.
The Clientsin soundin muodostaa lämpimät lauluharmoniat, moniulotteiset kitaramaailmat ja hypnoottinen rytmisektio. Bändit kuten The War on Drugs, Florence and the Machine, ja Slowdive ovat yhtyeen pääasiallisia vaikutteita.

Do you struggle to find things to talk about with your barber? Why not start a band together? That’s the story behind Helsinki-based indie rock band The Clients.
Their sound features warm vocal harmonies, ambient guitar, and a hypnotic rhythm section. Artists like The War on Drugs, Florence and The Machine, and Slowdive are some of their main influences.

HENGISSÄ

Hengissä on Oliver Vierkensin ja Anni Pellikan syksyllä 2020 perustama elektroninen bossanova-duo, joka yhdistelee vedenalaista, trooppista sykettä eläväiseen suomenkieliseen lyriikkaan kaipuusta ja kasvusta. Rytmeihin ja sovituksiin on käytetty niin kontrabassoa (feat Javier Sanchez), Game Boy:ta, lelusyntikoita kuin brasilialaisia perkussioitakin. Duon soundissa voi kuulla kaikuja Isabelle Antenasta, Joao & Bebel Gilbertosta ja Arto Lindsaysta.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .