EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 3. - Su 7.10.2018  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

The Chess Player

The Chess Player Liput
Takaisin

Ladataan…

Varastetusta shakkikirjasta tulee viimeinen oljenkorsi, jonka avulla natsien eristysselliin suljettu vanki kamppailee säilyttääkseen järkensä. Maailmasta eristettynä hän pelaa itseään vastaan jakaen mielensä kahden kilpailevan shakkimestarin kesken. Paettuaan hän haastaa maailman parhaan shakinpelaajan ja ajautuu yhä kauemmas hulluuden partaalle. Richard McElvainin uusi tulkinta Stefan Zweigin klassisesta pienoisromaanista Shakkitarina (Schachnovelle) on 75-minuuttinen tutkimusmatka mielikuvituksen voimaan ja pakkomielteiden petollisuuteen

Richard McElvain on palkittu yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja. Lisäksi hän opettaa Fitchburgin osavaltion yliopistossa Massachusettsissa. McElvain on aiemmin tehnyt menestyksekkäitä näyttämösovituksia Edgar Allan Poen, Washington Irvingin, O. Henryn ja Sakin teoksista sekä oman tulkintansa Sofokleen Antigonesta.

Käsikirjoitus ja kaikki roolit Richard McElvain

www.teatteritelakka.fi


Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 13,50 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.