EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.10.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Cavemen (NZ), Mike Bell Cartel, Karkki & Car Keys

The Cavemen (NZ), Mike Bell Cartel, Karkki & Car Keys Liput

Raakaa energiaa, nahkaa ja garage-kaahausta. Uusiseelantilainen The Cavemen saapuu lokakuussa ensimmäistä kertaa Suomeen!

The Cavemenin musiikki kirkuu turhautuneisuutta, raivoa, ja äärimmilleen latautunutta energiaa, joka tekee yhtyeen keikoista todellisen rock n' roll -elämyksen! Kuvittele ripaus Dead Moonia, The Stoogesia ja Crampsia. Moukkamaista ulvontaa, rasvaisia riffejä ja raakaa garage punkia. Nämä ovat ainekset, joista muodostuu The Cavemen. Yhtye, joka jokaisen itseään kunnioittavan lo-fi punk-fanaatikon on nähtävä!

The Cavemen on julkaissut tähän mennessä kolme pitkäsoittoa: The Cavemen (1:2 Records, 2015), Born To Hate (Dirty Water Records, 2016) ja Nuke Earth (Slovenly Recordings, 2018). Lokakuussa yhtye saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen.

Loosessa illan avaajina nähdään Mike Bell Cartel ja Karkki & The Car Keys. 

Mike Bell Cartell tekee ajatonta ja energistä rock'n'rollia, jonka ytimenä ovat tarttuvat melodiat, melankoliset lauluharmoniat, farfisa-urkujen aavemainen ujellus, hampaissa tuntuva fuzz-kitara ja raivokas big beat. Yhtyettä tähdittää Mike Bell And The Belltones yhtyeen nokkamies, joka on kerännyt ympärilleen The Valkyrians-, The Toxics-, Kevin- ja The Hypnomen-yhtyeistä tuttuja soittoniekkoja.

Karkki & The Car Keys on helsinkiläinen power pop / punk-yhtye, joka soittelee rokkimusaa jossain Nikki & The Corvettesin, The Nervesin ja Shivversin välimaastossa.

Facebook-tapahtuma täällä.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 18.10.2019 21:00.